Istražite zagonetnu Dalmatinsku zagoru – Hotel Split

Istražite zagonetnu Dalmatinsku zagoru

Istražite zagonetnu Dalmatinsku zagoru

Istražite zagonetnu Dalmatinsku zagoru

Feature Image

Ovo je izlet u kojem kombiniramo zadovoljstvo brdskog biciklizma – XC cross country biciklizma i Jeep safarija! Uživajte u ljepoti krajolika Dalmatinske zagore, Dinarida i netaknutih izvora. Otkrijte tajnovitu ljepotu dinarskih krških kanjona, skrivenih uvala i obale jezera Peruča, slijedeći tragove hrvatske povijesti i baštine… na izvoru života, izvoru najduže rijeke u Dalmaciji, prelijepe rijeke Cetine.

HotelSplit-Bike-Hike-ing1

Upoznajte slikovita mjesta Sinj i Vrliku, gradove prepune bogate povijesti i zanimljvih tajni. Uz svu uzbudljivost hrvatske obale, njeno zaleđe često ostaje neistražena tajna, savršena kombinacija prekrasnih krajolika prepunih tragova povijesti i baštine, koju samo nekolicina avanturista istinski doživi. U uzbudljivoj i lijepoj turi na biciklima i u Jeepovima istražite ove neravne terene i prekrasnu prirodu još neistraženog europskog teritorija koji je najbolje čuvana tajna u Hrvatskoj… unutrašnjost Dalmacije!

Isprobajte najbolje od lokalne gastronomije: domaća vina, domaću kuhinju, zaštitni znak Dalmacije – pršut i domaći sir na savršenoj lokaciji za pauzu i uživanje u pogledu na spektakularnu prirodu. Stol u divljini… Jamčimo potpuni užitak i sigurnost svakog pojedinca u svim našim inspirativnim avanturama na otvorenom i eko turama.

HotelSplit-Bike-Hike-ing2

Cijena uključuje: 4×4 vozila s vozačem (vodič), brdske bicikle i zaštitne kacige vrhunske kvalitete, instruktora / vodiča (biciklizam), osiguranje, otvoreni gurmanski ručak ili večeru uz vino, uz napomenu da je sva hrana svježa i domaća.

Cijena na upit.
Za više informacija i rezervacije izleta i aktivnosti kontaktirajte nas online ili na recepciji hotela.