Slapovi Krke & Šibenik – Hotel Split

Slapovi Krke & Šibenik

Slapovi Krke & Šibenik

Slapovi Krke & Šibenik

Feature Image

Jedno od najljepših hrvatskih prirodnih bogatstava je Nacionalni park Krka. Ugodnom vožnjom kroz krško zaleđe šibenske rivijere stiže se do Skradina, mjesta gdje se rijeka Krka ulijeva u more, gdje ćete se ukrcati na brod koji će vas odvesti do Nacionalnog parka. Nakon 30-40 minuta ugodne vožnje brodom u prekrasnom prirodnom okruženju, moći ćete uživati u razgledavanju slikovitih slapova rijeke Krke koji se prelijevaju preko 17 prirodnih barijera, plivati ispod slapova i uživati u slikovitom pogledu. Nakon toga ćete prošetati duž drvene staze do veličanstvenog Skradinskog Buka, slapa čija se zapanjujuća ljepota u cijelosti odražava kroz višegodišnju igru sunca i vode. Slijedi slobodno vrijeme za šetnju, razgledavanje, fotografiranje i kupanje u ovom prekrasnom ambijentu. Na povratku ćemo posjetiti grad Šibenik – najstariji hrvatski grad na jadranskoj obali.

Slapovi Krke & Šibenik, opuštajuć je i lijep izlet pogodan za sve uzraste, a kombinirana vožnja kopnenim i vodenim putevima čini ga još zanimljivijim!

Trajanje: 9 sati
Cijena uključuje: transfer kombijem od Hotela Split do Nacionalnog parka Krka i povratak, ulaznicu, brodsku kartu, osiguranje.

Cijena na upit.
Za više informacija i rezervacije izleta i aktivnosti kontaktirajte nas online ili na recepciji hotela.