L’Aroma Restaurant – Hotel Split

L’Aroma Restaurant

L’Aroma Restaurant

L'Aroma RestaurantRestoran L’Aroma vam na tanjur donosi sve aromatične blagodati Mediterana i Dalmacije. Baš kao što se mediteranska kuhinja smatra najzdravijom, tako i mi naš L’Aroma restoran smatramo najvažnijim dijelom hotela. Dopustite nam da vam dokažemo da ljubav uistinu ide kroz želudac i veza s aromama restorana L’Aroma će postati veliko veselje.

Namirnice iz domaćeg uzgoja i kontroliranog podrijetla, zdrav i svjež doručak, tradicionalna dalmatinska kuhinja, ali i poznata internacionalna jela, zadatak su našeg Chefa kuhinje koji će za vas s veseljem pripremiti vrhunske delicije za svaki obrok i prigodu. Koje god godišnje doba odaberete za svoj posjet, u restoranu L’Aroma ćete uživati u svježim i domaćim plodovima zemlje i mora.

Za goste hotela svaki dan pripremamo doručak od 07:00 do 10:00 sati, a na vaš zahtjev i u svako drugo vrijeme. Kuhari hotela Split na stol donose najfinije delicije koje su za vas pripremili od vrhunskih namirnica. Svježe pečeni topli domaći kruh, kolačići, domaći džemovi, kravlji i ovčji dalmatinski sir, dalmatinski pršut, slavonski kulen, domaće voće i povrće, svježe mlijeko, mirisni čajevi i nezaobilazna kava, a sve to uz jutarnji osmijeh!

Restoran L’Aroma otvoren je za sve posjetitelje svojom a la carte ponudom ručka i večere. Probajte naše vrhunske gastronomske delicije i slastice, došetajte do nas na kavu i kolač ili u ljetnim noćima na koktel zabavu i uživajte u prekrasnom pogledu na plažu s terase Lobby bara ili na nezaboravan zalazak sunca na Sunset terasi.

L’Aroma Restaurant

Radno vrijeme
07-24h

Hotel Split
Strožanačka 20
21312 Podstrana

tel.: +385 21 420 420
e-mail: sales@hotelsplit.com

Galerija