Sunset terasa – Hotel Split

Sunset terasa

Sunset terasa

Na samom vrhu hotela, na površini od 350 m2, smjestilo se carstvo vašeg uživanja, a već po samom imenu – Sunset terasa – jasno je zašto. Pogled na beskrajno plavetnilo, bjelina kamena i detalja koji vas okružuju, najradije se kombiniraju sa zalaskom sunca. To je pravo vrijeme da se prepustite Sunset terasi koja će vas uz čarobne zalogaje i gutljaje odvesti u sasvim novi svijet.

Preko dana idealna oaza za sunčanje i kupanje u vanjskom bazenu, s koje se vidi atrij i do koje se dolazi panoramskim liftom, u večernjim satima postaje najljepša terasa koju možete zamisliti. Moderna LED rasvjeta u raznim bojama i pogled na Podstranu, nebo, more i otoke, čine Sunset terasu gotovo čarobnom.

Sigurni smo da ćete imati priliku uživati i u kuhanju „uživo“, kada naša bijela ekipa restorana L’Aroma napušta kuhinju i svoja kulinarska umijeća realizira upravo ispred vas i za vas. Sve na Sunset terasi, najbolje u zalazak sunca. A kad se dan ugasi u smiraju i zvijezde zasjaje na nebeskom svodu, nova priča započinje i spušta djelić tog sjaja uz opuštajuće koktele, pjenušave perle i noćne gastro priče.

Sunset terasa

Radno vrijeme
14-22h

Hotel Split
Strožanačka 20
21312 Podstrana

tel.: +385 21 420 420
e-mail: sales@hotelsplit.com

Galerija