Plaža – Hotel Split

Plaža

Plaža

Podstrana je poznata po svojoj razvedenoj obali koju krase lijepe i atraktivne plaže, a Hotel Split se nalazi upravo na jednoj od njih. Prekrasna šljunčana plaža hotela Split uvlači se u more poput najljepšeg rta i pruža neodoljiv pogled na srednjodalmatinske otoke. Opremljena je ležaljkama koje imaju svoja sjenila i suncobranima. Gosti mogu uživati u raznim osvježenjima i finim zalogajima kao i nezaboravnom zalasku sunca.

U ljeto 2015. godine, plaža na kojoj se nalazi hotel Split osvojila je Bijelu zastavu. Ovaj simbol jamči kvalitetu čistoće plaže i sigurno okruženje za sav morski i podvodni život. Sve plaže koje imaju bijelu zastavu očišćene su od svih toksičnih otpada, kao što su plastika, staklo i metal, od strane GUWAA ronioca. Hotel Split, djelujući lokalno, pomaže u čišćenju, očuvanju i zaštiti mora, jezera i rijeka na globalnoj razini.

Bijelu zastavu dodjeljuje Global Underwater Awareness Association (GUWAA), organizacija koja se bavi čišćenjem i zaštitom rijeka, jezera, mora i oceana diljem svijeta. GUWAA je dio najveće međunarodne mreže ronilaca, koji su ujedno ambasadori i zaštitnici svih vodenih resursa. GUWAA mreža igra glavnu ulogu u očuvanju, zaštiti i sustavnom čišćenju na svjetskoj razini. Bijela zastava direktno utječe na očuvanje života u moru, odnosno organizama kao što su dupini, tuljani, kornjače, ribe i morske ptice, te vodeni svijet općenito.

Plaža hotela Split svojom prirodnom ljepotom mami vas na kupanje u najčistijem moru tijekom ljetnih vrućina, a za hladnijih dana idealna je za šetnju ili vježbanje uz miris mora koji relaksira. Od davnina su poznati blagotvorni utjecaji koje slana morska voda ima na zdravlje i često se primjenom thallasoterapije koristi u medicinske svrhe. Blagodati thallasoterapije u hotelu Split možete uživati kroz cijelu godinu.

 

Rezervirajte smještaj najpovoljnije!

Odaberite datume i provjerite dostupnost
  • Rezerviraj 

Galerija