Besplatna izložba u splitskoj Gradskoj knjižnici

Besplatna izložba u splitskoj Gradskoj knjižnici

‘Raznol i kosti’ Mira Župe besplatno pogledajte u splitskoj Gradskoj knjižnici od 30. kolovoza do 29. rujna. Splićanin rođen 1978. godine Srednju umjetničku školu – smjer kiparstvo završio je 1997. godine u Splitu. Iste godine upisao je Likovnu akademiju u Zagrebu – također smjer kiparstvo, diplomiravši 2002. godine u klasi prof. Stanka Jančića. Živi i djeluje na relaciji Split-Zagreb.

Sa strip kolektivom Komikaze izlagao je više puta u zemlji i inozemstvu te na još nekoliko izložbi u Galeriji Studentskog centra u Zagrebu, Galeriji umjetnina, Adria art analeu, Galeriji Greta i galeriji Jogurt-Medika. Od samostalnih izložbi tu je izložba stripova “Plutujuči brodolom” u Galeriji Dalmacijaland Jelsa, izložba haiku stripa u Galeriji HOK Split, izložba strip skulptura i stripova u galerija Jogurt-Medika.

U Galeriji Greta održana je izložba stripova i skulptura “Skračena kesa sjenčenja dvostrukih ormara odgoja ili gostovat ču ti unutar imena” (2012.), a u Knjižnici Marije Jurić Zagorke izložba stripova, strip skulptura i plakata ”Geler i ja”.

Ulaz na splitsku izložbu je slobodan.