Brit Floyd @ Spaladium Arena

Brit Floyd @ Spaladium Arena

Britanski Pink Floyd tribute bend Brit Floyd u sklopu turneje “Space and Time CONTINUUM” nastupit će 10. studenog u splitskoj Spaladium Areni, dok će dan kasnije – 11. studenog – svirati u Boćarskom domu u Zagrebu.

Sve ljubitelje Floyda očekuje putovanje kroz 50 godina glazbene povijesti uključujući hitove s albuma poput “The Dark Side of the Moon”, “Wish You Were Here”, “Animals”, “The Wall” i “The Division Bell”. “Reakcija publike na turneju ‘Space and Time’ iz 2015. je bila toliko pozitivna da smo odlučili nastaviti i u 2016. uz naslov ‘Space and time CONTINUUM’. Cilj nam je bio napraviti još bolji i impresivniji nastup za sve. Postoji toliko mnogo kvalitetnog materijala za rad tako da ćemo definitivno ubaciti nekoliko drugačijih pjesama ovaj put, ali naravno nećemo zaboraviti uključiti i sve najdraže i najpoznatije hitove” kaže gitarist i glazbeni direktor benda Damian Darlington.

Ulaznice potražite u sustavu Eventima. Prvih dvjesto pedeset kupaca imat će priliku svoju ulaznicu kupiti po cijeni od 130kn za parter i 160 za tribine, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 150kn za parter/180kn za tribine, te na dan koncerta 170 kn za parter/190 kn za tribine.