Doživite wellness iskustvo skrojeno po vašoj želji

Doživite wellness iskustvo skrojeno po vašoj želji

Sea L’Aroma je koncept wellnessa koji izuzetnu pažnju posvećuje aromaterapiji te omogućava da isprobate i odaberete omiljene mirise i okuse za tretmane, masaže i aktivnosti.

Sanarium Spa Suite biser je Sea L’aroma Spa & Wellnes ponude – VIP kutak koji sadrži hidromasažnu kadu, saunu i prostor za relaksaciju. Prostorija je zatvorenog tipa i na taj način rezervirana za privatnu upotrebu do 4 osobe – samo za vas i vaše odabrano društvo. U intimnoj atmosferi, prepustite se užicima wellnessa uz osvježavajuća pića, lagane zalogajčiće, glazbu ili štivo po vašim željama.

Jedinstveni doživljaj koji ne smijete propustiti je Aroma Body&Mind za dvoje na jedinstvenoj terasi Lobby bara. Okruženi plavetnilom neba i mora, koje se oslikava u zrcalnim zidovima i stropu terase, uživajte u relaksirajućoj aromamasaži sa svojom boljom polovicom. Za ovaj tretman, Lobby terasa Hotela Split će postati samo vaša, vaš privatni kutak za relaksaciju.

Vrijeme odmora može ujedno biti i vrijeme kada želite sebi i odabranoj osobi priuštiti medicinske, fizikalne, kozmetičke i anticelulitne tretmane. Na raspolaganju su vam usluge kineziologa, fizioterapeuta i kozmetičara za sve vaše želje i potrebe. A nakon wellness i spa relaksacije, šljunčana plaža Hotela Split okrunjena Bijelom zastavom, brdo Perun te prostranstvo prekrasnog plavog mora pozivaju vas da otkrijete čari outdoor aktivnosti.

Doživite odmor i wellness iskustvo skrojeno po vašoj želji – doživite Sea L’aroma Spa & Wellness u Hotelu Split!