Hotel Split u prvih 1% na TripAdvisoru

Hotel Split u prvih 1% na TripAdvisoru

TripAdvisor® je najveći svjetski turistički portal, koji omogućava putnicima diljem svijeta da isplaniraju i rezerviraju savršeno putovanje. TripAdvisor nudi savjete i preporuke milijuna putnika, veliki izbor raznih putovanja te brojnih alata za planiranje puta s poveznicama na rezervacijske forme koje provjeravaju stotine internetskih stranica kako bi pronašli najbolje cijene hotela. TripAdvisorove internetske stranice čine najveću putničku zajednicu na svijetu te dosižu 350 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno, a više od 290 milijuna recenzija i ocjena korisnika pokrivaju 5,3 milijuna smještajnih objekata, restorana i atrakcija. Stranice su aktivne u 47 zemalja diljem svijeta.

Hotel Split je prepoznat kao jedan od Top 25 hotela u Hrvatskoj te tako osvojio titulu TripAdvisor Travellers’ Choice ™ i za 2016. godinu, već treću godinu za redom. TripAdvisor svake godine, na temelju milijuna recenzija i mišljenja prikupljenih tijekom protekle godine od putnika diljem svijeta imenuje najbolje hotele. Obilježja Travellers ‘Choice nagrade su izvrsnost usluge, kvaliteta i vrijednost, a one su prepoznate i u hotelu Split.

„Čestitamo svim hotelima koji su osvojili Travellers’ Choice Hotel nagrade”, rekla je Barbara Messing, direktorica marketinga u TripAdvisoru. „Dok putnici razmatraju gdje rezervirati svoje sljedeće putovanje, svakako trebaju provjeriti i dobitnike ovih nagrada koji su već oduševili milijune članova TripAdvisor zajednice“.

Želite li vidjeti recenzije i mišljenja o Hotelu Split, posjetite našu TripAdvisor stranicu, a svakako nam ostavite i svoju recenziju!