Hotel Split ponovno među najboljima u Hrvatskoj prema TripAdvisoru

Hotel Split ponovno među najboljima u Hrvatskoj prema TripAdvisoru

Hotel Split je i ove godine, već četvrtu godinu za redom, prepoznat kao jedan od Top 25 hotela u Hrvatskoj te je tako osvojio titulu TripAdvisor Travellers’ Choice ™ 2017. TripAdvisor, najveći svjetski turistički portal za pregled i rezervacije turističkih kapaciteta, svake godine na temelju milijuna recenzija i mišljenja prikupljenih tijekom protekle godine od putnika diljem svijeta imenuje najbolje hotele. Obilježja Travellers ‘Choice nagrade su izvrsnost usluge, kvaliteta i vrijednost, a one su prepoznate i u Hotelu Split.

Hotel Split je boutique hotel u obiteljskom vlasništvu, istaknutog i nagrađivanog arhitektonskog dizajna, građen po načelima zelene gradnje kojima se vodi i u svakodnevnom poslovanju, a nalazi se na prekrasnoj šljunčanoj plaži u Podstrani, na samom ulazu u grad Split. Orijentiran u potpunosti ka plavetnilu mora, Hotel Split svojim gostima u svakoj od 40 soba omogućava prekrasan pogled na more i obližnje otoke već iz toplog kreveta. Osim toga, ono što Hotel Split čini jedinstvenim i drugačijim jest individualan, a la carte, pristup svakom gostu. Upravo obiteljsko vlasništvo, manji tim i boutique značajke, omogućavaju da se svakom gostu pristupi ponaosob i skroji individualno iskustvo i doživljaj. Gosti mogu odabrati boju i aromu svoje sobe te uživati u prekrasnom pogledu na plavetnilo mora i neba već sa svoga jastuka. A la carte pristup može podrazumijevati doček u bilo koje vrijeme, osiguravanje mjesta na plaži, vozilo, batlera, trenera, plesača, najljepši pogled, omiljenu knjigu, idealnu masažu, dugo tražene ulaznice, najfinija a la carte jela, personalizirano uređenje sobe, kata, bazena, terase, plaže ili čitavog hotela, a svakodnevno su organizirani i izleti kako na najljepša mjesta splitske okolice i otoka, tako i u široj destinaciji (Omiš, Dalmatinska zagora i sl.). Upravo tu jedinstvenost primijetili su i sami gosti što se vidi po njihovim osvrtima i ocjenama na Trip Advisoru.

U sklopu hotela nalazi se i Sea L’aroma Spa & Wellness koji veliku pažnju posvećuje aromaterapiji, a nudi brojne kozmetičke tretmane, masaže i aktivnosti. Jedinstvenost u ponudi wellnessa je Aroma Body&Mind masaža za dvoje na terasi te Sanarium Spa Suite – spa zatvorenog tipa.

Gastronomska ponuda hotela podrazumijeva bogati buffet te a la carte ponudu L’Aroma restorana. Namirnice iz domaćeg uzgoja i kontroliranog podrijetla, tradicionalna dalmatinska kuhinja, ali i poznata internacionalna jela ono je čime se L’Aroma restoran posebno ističe.

U usluge hotela uključene su i brojne aktivnosti za goste kao što je besplatno vježbanje na plaži, aquafitness u bazenu, brojni izleti i ture po Dalmaciji, organizacija insentiva, transfera za goste i brojne druge usluge.

Ova nagrada i priznanje od strane najvećeg i najpoznatijeg svjetskog turističkog servisa, dokaz je profesionalnih usluga visokog standarda, predanosti zaposlenika i pružanja jedinstvenog doživljaja svakom gostu Hotela Split, a nama predstavlja dodatnu motivaciju za budućnost. Stoga, svakako nam ostavite i svoju svoju ocjenu i mišljenje na našoj TripAdvisor stranici.