Hotel Split vas nagrađuje za Božić!

Hotel Split vas nagrađuje za Božić!

Najsvečaniji mjesec u godini je u tijeku i svi se veselimo blagdanima jer to je vrijeme kada se barem na kratko odmaramo od užurbane poslovne svakodnevice, vrijeme za druženje s našim najbližima, vrijeme za čestitke i i vrijeme za poklone. Ovih blagdana poklone osim ispod svoga bora, možete pronaći i u hotelu Split! Kako bismo vam zaželjeli sretan Božić i novu 2017. godinu, odlučili smo vas nagraditi s nekoliko zanimljivih poklon paketa.

Prosinac je vrijeme i kada rezimiramo što smo sve postigli u protekloj godini dok ujedno razmišljamo o planovima za sljedeću. Hotel Split tako s ponosom može reći da je u protekloj godini postigao dodatna dostiguća na polju „zelenog“ i energetski održivog poslovanja za koje se zalaže već od same gradnje i otvaranja hotela. Osim što je nositelj certifikata energetske učinkovitosti razreda A i ima vlastitu solarnu elektranu kapaciteta 9,9 kW, rezervoar za skupljanje kišnice i brojne druge zelene elemente, gastro ponudu organskih i domaćih namirnica te konstantno prati sve ekološke smjernice u poslovanju, od ove godine Hotel Split je na putu da postane začetnik u europskoj hotelskoj industriji kao primjer dobre prakse za postizanje standarda zgrade gotovo nulte energije – neZEH. Također, od ovoga ljeta svojim gostima nudi mogućnost besplatnog punjenja električnih vozila putem Tesla “destinacijskog punjača”. Hotel Split svojim gostima želi pružiti najbolju uslugu te istovremeno biti ekološki odgovoran, a tako će nastaviti i u 2017. godini!

Kako do poklona?

Sudjelovanje u božićnom natječju hotela Split je vrlo jednostavno! Kako biste osvojili jednu od nagrada koje smo vam pripremili i uljepšali si ove blagdane, sve što trebate napraviti jest napisati kako vi planirate doprinijeti očuvanju okoliša u novoj 2017. godini i ostaviti nam svoje podatke!

U nastavku teksta popunite obrazac svojim podacima i napišite nam svoj plan za 2017. U svojim odgovorima budite kreativni, zabavni i originalni jer će stručni žiri hotela Split odabrati samo najkreativnije, najzanimljivije i „najzelenije“ odgovore.

Nagrade

Za vas smo pripremili čak 7 različitih nagrada:
1. nagrada
Noćenje i doručak za dvoje u Superior sobi hotela Split u vrijednosti 770kn.
2. nagrada
Romantična večera za dvoje u restoranu L’Aroma s uključenim pićem u vrijednosti 500 kn.
3. nagrada
Masaža kuće Aroma Body & Mind u trajanju od 60 minuta u vrijednosti 400 kn.
Utješne nagrade
2x kozmetički Relaxing & refresh body care set
2x kozmetički paket Hand & foot gift set

Osvojite božićni poklon hotela Split!

Ispunite obrazac u nastavku i napišite originalan odgovor na pitanje! Vaše prijave prikupljamo do 29. prosinca 2016. godine. Zatim će stručni žiri hotela Split odabrati najbolje i najkreativnije odgovore, a imena dobitnika ćemo objaviti na našoj internetskoj i Facebook stranici 30. prosinca 2016. godine.

Želimo vam čestit Božić i sretnu novu 2017. godinu!

Pravna napomena: Ispunjavanjem obrasca i sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici izjavljuju da su upoznati s pravilima natječaja, te da su suglasni s korištenjem njihovih osobnih podataka u svrhe e-mail marketinga tj. elektroničke dostave obavijesti i ponuda vezanih za proizvode i usluge Hotela Split.

  • DaNe