L’Aroma restoran traži chefa kuhinje

L’Aroma restoran traži chefa kuhinje

Hotel Split, smješten u Podstrani, samo 9km udaljen od Splita, je boutique hotel u obiteljskom vlasništvu. Našim gostima nudimo visoko personaliziranu uslugu iznimne kvalitete, uz istovremeno poštovanje najviših standarda ekološki održivog i društveno odgovornog poslovanja. U sklopu hotela posluje i L’Aroma restoran, otvoren cijele godine kako za goste hotela, tako i kao a la carte restoran.

U potrazi smo za ozbiljnim djelatnikom s dugogodišnjim iskustvom chefa kuhinje koji je voljan i spreman prezentirati sebe kroz svoj rad te na tanjure i jela koja izlaze iz L’Aroma kuhinje staviti svoj potpis. Od kandidata očekujemo 10 godina iskustva na sličnim radnim mjestima, poznavanje internacionalne i mediteranske kuhinje, dobre organizacijske i komunikacijske vještine te kreativnost, samostalnost i sklonost timskom radu, a nudimo stalno zaposlenje za cjelogodišnji rad u restoranu.

Ako se prepoznajete u navedenom opisu i želite se pridružiti mladom i ambicioznom timu hotela Split, pozivamo vas da svoju prijavu i životopis pošaljete do 2. listopada putem oglasa objavljenog na portalu Posao.hr. Sve detalje o radnom mjestu i zadacima, kao i uvjetima te potrebnim kvalifikacijama za ovo radno mjesto pronaći ćete na ovom linku. Prijave primamo isključivo putem Brze prijave na oglas za posao!

Postanite L’Aroma chef i prijavite se za posao u hotelu Split ovdje, do 2. listopada!