L’Aromatični okusi Dalmacije

L’Aromatični okusi Dalmacije

Restoran L’Aroma na tanjur donosi sve aromatične blagodati Mediterana i Dalmacije. S obzirom da je mediteranska kuhinja prepoznata kao jedna od najzdravijih na svijetu, ovom segmentu se pridodaje posebna pažnja u Hotelu Split. Poticanje lokalne proizvodnje i suradnja s lokalnim proizvođačima, izvor je bogatstva ponude organskih i prirodnih namirnica iz domaćeg uzgoja i kontroliranog podrijetla.

L’Aroma restoran nudi nezaobilazne tradicionalne dalmatinske delicije, ali i poznata internacionalna jela, koja će Chef kuhinje s veseljem pripremiti za svaki obrok i prigodu, bilo da se radi o intimnoj večeri u dvoje, privatnoj zabavi ili poslovnoj večeri.

Hotel Split, L'Aroma Restaurant

Kao biser u školjci

U Lobby baru i njegovoj jedinstvenoj terasi u kojoj se ogleda horizont, a u stropu vidi plaža, osjećat ćete se kao biser u školjci. Ovdje ćete pronaći izvrsnu šalicu kave, prirodni sok, smoothie, club sandwich, slasticu toliko finu da pomislite da je sigurno grijeh, te jedinstvenu kulisu za blagovanje u unutarnjem ili zaštićenom vanjskom dijelu.

Na samom vrhu hotela smjestila se Sunset terasa koja oduzima dah. Na njoj možete „uživo“ iskusiti realizaciju kulinarskih umijeća virtuoza kuhinje L’Aroma restorana uz ružičasti zalazak sunca. A kad se dan ugasi u smiraju i zvijezde zasjaje na nebeskom svodu, nova priča započinje i spušta djelić tog sjaja uz opuštajuće koktele, pjenušave perle i noćne gastro priče.

Hotel

Doživite odmor i gurmansko iskustvo skrojeno po vašoj želji – doživite Hotel Split!