Osvojite Vespu u 3 koraka!

Osvojite Vespu u 3 koraka!

Posjetite restoran L’Aroma do 9. rujna i sudjelujte u Nagradnom natječaju u kojem možete osvojiti Vespu na temelju vaših dojmova o restoranu!

Restoran L’Aroma privući će vas svojim šarmom, ukusnim delicijama i prekrasnim pogledom koji se iz njega pruža. Okružen plavetnilom mora i netaknutom prirodom, svaki posjet restoranu ostavit će na vas dubok trag zbog kojeg ćete se vratiti opet. Vrsni kuhari s dugogodišnjim iskustvom, pripremit će vam baš ono što trebate, i to od probranih svježih i lokalnih namirnica.

Sada imate još jednu posebnu pogodnost da navratitite u L’Aromu, a to je Vespa koju možete osvojiti prilikom posjete restoranu. Da biste sudjelovali u Nagradnom natječaju, potrebno je:

  • Doći u restoran L’Aroma i isprobati nešto od naših gastronomskih delicija, uživati u jelu ili piću
  • Nakon toga je potrebno samo napisati kako vam se sviđa restoran i jelo koje ste probali. Kupone s opisom Nagradnog natječaja i formularom dobit ćete u restoranu

Budite maštoviti i kreativni prilikom pisanja dojmova o restoranu jer najbolje mišljenje osvaja nagradu!

Nagradni natječaj traje od 1. lipnja do 9. rujna 2017. godine, a objava pobjednika će biti 16. rujna 2017. godine.

Dođite, guštajte, razmazite svoje nepce vrhunskim delicijama ili se samo osvježite svježim sokovima i koktelima. Prepustite se doslovno nestvarnom pogledu koji se pruža iz restorana, a u obroku možete uživati u unutarnjem dijelu restorana, na terasi ili plaži. Sretno!