Podvodna izložba fotografija „More pod morem“

Podvodna izložba fotografija „More pod morem“

Drugu godinu za redom, hotel Split u suradnji sa splitskim fotografom Hrvojem Paštarom organizira neobičnu i vrlo zanimljivu izložbu fotografija koja će biti postavljena od 13. lipnja do 31. kolovoza 2016. godine. Što je neobično kod ove izložbe? Ona je smještena u čisto i prekrasno podmorje hotelske plaže!

Plaža hotela Split u Podstrani, od prošle godine je nositelj Bijele zastave koja je jamac kvalitete čistoće i sigurnog okruženja za sav morski i podvodni život. Očišćena je od svih toksičnih otpada, kao što su plastika, staklo i metal, od strane GUWAA ronioca. Hotel Split, djelujući lokalno, pomaže u čišćenju, očuvanju i zaštiti mora, jezera i rijeka na globalnoj razini pa tako, osim što je „zeleni“ hotel jer brine o ekologiji općenito, ujedno je i „plavi“ hotel jer brine o očuvanju morskog plavetnila.

Ljepota i čištoća morskih dubina te njeni brojni zanimljivi stanovnici nadahnuće su za fotografije koje će biti izložene na ovoj izložbi. Hrvoje Paštar strastveni je ronioc i fotograf koji je te dvije strasti spojio u prekrasnu podmorsku fotografiju. Rođen je, živi i radi u Splitu, a ronjenjem se bavi već od 1997. godine. Njegove fotografije prikazuju podmorski svijet u njegovom prirodnom okruženju.

Želite li izložbu pogledati i sami roneći, ne zaboravite svoje maske za ronjenje!
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i posjetite nas od 13. lipnja do 31. kolovoza 2016. godine!

Pogledajte prošlogodišnju izložbu: