Posao u Hotelu Split – sobarica i recepcioner/ka

Posao u Hotelu Split – sobarica i recepcioner/ka

Hotel Split je boutique hotel smješten u Podstrani u blizinu Splita. Iako manji hotel u obiteljskom vlasništvu, hotel trenutno zapošljava 43 djelatnika. Posao u Hotelu Split podrazumijeva timski duh te visoko personaliziranu uslugu iznimne kvalitete, uz istovremeno poštivanje najviših standarda ekološki održivog i društveno odgovornog poslovanja. Radi širenja poslovanja tražimo motivirane osobe: za rad na recepciji, na duže vrijeme, te za radno mjesto sobarice na određeno vrijeme.

Sobarica

Tražimo motivirane i vrijedne osobe za radno mjesto sobarice koje su orijentirane na urednost i usmjerenost prema gostu. Od kandidata tražimo najmanje jednu godinu/sezonu iskustva na sličnim radnim mjestima, te urednost, marljivost i sklonost timskom radu. Ukoliko se prepoznajete u navedenom i želite ugrabiti ovu priliku te se pridružiti mladom i ambicioznom timu hotela Split, pozivamo vas da svoju prijavu i životopis pošaljete do 08. rujna putem oglasa objavljenog na portalu Posao.hr. Sve detalje o radnom mjestu i zadacima, kao i uvjetima te potrebnim kvalifikacijama za ovo radno mjesto pronaći ćete na ovom linku.

Recepcioner/ka

Komunikativna ste, otvorena i marljiva osoba s 3 godine iskustva rada na recepciji hotela? Upoznati ste s radom na računalu i s hotelskim rezervacijskim sustavima, a ujedno govorite najmanje 2 strana jezika? Ako su Vaši odgovori na ova pitanja potvrdni i želite se pridružiti mladom i ambicioznom timu hotela Split, pozivamo vas da svoju prijavu i životopis pošaljete do 08. rujna putem oglasa objavljenog na portalu Posao.hr. Sve detalje o radnom mjestu i zadacima, kao i uvjetima te potrebnim kvalifikacijama za ovo radno mjesto pronaći ćete na ovom linku.

Prijave primamo isključivo putem Brze prijave u objavljenim oglasima za posao: sobarica ili recepcioner/ka do 08. rujna!