Predavanje o mogućnostima studiranja u zemljama EU

Predavanje o mogućnostima studiranja u zemljama EU

Maturanti i svi oni koji bi željeli studirati vani (od 18-65 godina) saznajte sve o mogućnostima studiranja na sveučilištima širom EU! U konferencijskoj dvorani Zlatna Vrata, u hotelu Split, će se 24. studenog 2016. s početkom u 16 sati održati otvoreno predavanje o mogućnostima studiranja u zemljama EU, s naglaskom na Veliku Britaniju, a gost sa Nottingham Trent University predstavit će sve mogućnosti koje oni nude. Predavanje je namijenjeno dodiplomskim (Ba) i diplomskim studijima (Ma), a organizira ga tvrtka “Studiram Vani”.

Studiram Vani” je rastući brand nastao unutar tvrtke Septarian d.o.o. čije su osnovne djelatnosti edukacija i savjetovanje, a koja je ulaskom Hrvatske u EU postala hrvatski predstavnik za internacionalni portal UniversityAdmission.eu. Na portalu UniversityAdmission.eu možete birati između 5000 redovnih studijskih programa na više od 50 sveučilišta širom EU, a na istom portalu se možete registrirati i u par jednostavnih koraka upisati se na neki od željenih sveučilišta u inozemstvu.

Fakulteti u EU sada su dostupni svima bez obzira na financijske mogućnosti. Hrvatska je nakon ulaska u EU dobila niz novih mogućnosti, jedna od tih je i svakako vrlo jednostavan i financijski iznimno povoljan način studiranja i svih ostalih vidova školovanja u drugim zemljama članicama EU.

Kako biste saznali više o mogućnostima studiranja u zemljama EU, a posebice u Velikoj Britaniji, pozivamo vas da se pridružite predavanju u konferencijskoj dvorani hotela Split 24. studenog u 16 sati.