Promocija domaćih proizvoda

Promocija domaćih proizvoda

Hrvatske tvrtke imaju priliku izlagati i prodavati svoje proizvode u sklopu akcije “Kupujmo hrvatsko”, koja će se održati 26. svibnja u Splitu na Rivi.

Cilj akcije, koju organizira Hrvatska gospodarska komora, je educirati i osvijestiti širu javnost o važnosti kupovanja hrvatskih proizvoda kao pokretača otvaranja novih radnih mjesta te očuvanja postojećih, uz povećanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva. HGK nastoji kontinuirano promovirati sve one tvrtke, obrte, zadruge, udruge, OPG-ove te pojedince koji svojim radom, znanjem i kreativnošću doprinose razvoju različitosti gospodarstva, te dati na važnosti odabranim izlagačima čiji se proizvodi i usluge na domaćem tržištu odlikuju vrhunskom kvalitetom kao rezultatom hrvatske tradicije, razvojno-istraživačkog rada, inovacije i invencije.

Akcija ima promotivno-prodajni karakter, a pridružit će joj se i ključni predstavnici iz djelatnosti trgovine kao potencijalni distribucijski kanali, tvrtke iz financijskog sektora te drugi ključni dionici.

Posjetitelji će ovom prilikom moći pogledati izložene hrvatske proizvode, kušati ih i kupiti, a moći će i poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije. Ulaz je besplatan.

Za sudjelovanje u statusu izlagača i više informacija o samoj akciji, možete dobiti ovdje.