Pronađite Hotel Split i na Pointers aplikaciji

Pronađite Hotel Split i na Pointers aplikaciji

U današnje ubrzano vrijeme i stresan način života, svima je vrlo važno što kvalitetnije provesti svoje slobodno vrijeme i doći do svih potrebnih nam informacija u što kraćem vremenu. Iz te premise nastala je ideja i projekt Pointers aplikacije koja predstavlja svojevrsni osobni turistički vodič. Pointers je prošle godine zaživio na Krku i pokazao se kao vrlo uspješan alat za turiste, a ove godine se proširio i na druge otoke i splitsku regiju. Putem Pointers aplikacije turisti se mogu upoznati sa informacijama i sadržajima koje nudi neka destinacija: opisi svih karakteristika sadržaja, navigacija do točke interesa, audio vodič, video materijali te niz drugih pojedinosti koje gostu kao i domaćem stanovništvu pružaju detaljan uvid u željeno odredište te ga izravno vode do njega.

Na aplikaciji Pointers pod destinacijom Split-Trogir-Omiš odnedavno se može pronaći i hotel Split sa svom svojom bogatom i raznovrsnom ponudom. Smještajni kapaciteti, fotografije, informacije o prekrasnim sobama s pogledom na more i kontakt podacima mogu se pronaći na aplikaciji pod objektom Hotel Split. Gastronomska ponuda hotela na Pointersu je predstavljena putem 2 objekta: mediteranski a la carte Restoran L’Aroma i BBQ Beach Bar L’Aroma s ponudom kvalitetne brze hrane pripremljene u peći na otvorenoj vatri, na samoj plaži. Informacije o bogatoj i ekskluzivnoj wellness & spa ponudi hotela Split mogu se pronaći pod izlistanim centrima ljepote kao Sea L’aroma Spa & Wellness, a usluge turističke agencije hotela Split na Turistička agencija DMC.

Pointers aplikacija radi na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku, a dostupna je za besplatno preuzimanje na App Store-u i Google Play-u.