Traži se Voditelj prodaje

Traži se Voditelj prodaje

Hotel Split je boutique hotel u obiteljskom vlasništvu, smješten u Podstrani nedaleko Splita. Hotel zapošljava 40-ak osoba, a posao u Hotelu Split podrazumijeva timski duh te visoko personaliziranu uslugu iznimne kvalitete, uz istovremeno poštivanje najviših standarda ekološki održivog i društveno odgovornog poslovanja.

Radi širenja poslovanja tražimo motivirane osobe za rad na poziciji Voditelja prodaje. Tražimo energičnu, društvenu i komunikativnu te proaktivnu osobu, orijetiranu ka ostvarenju maksimalnih rezultata. Od kandidata tražimo najmanje 5 godina iskustva na sličnim radnim mjestima, poželjno s iskustvom rada u turizmu, poznavanje glavnih emitivnih tržišta, poznavanje tržišta posebnih interesa, izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine, orijentiranost na rezultate i naglašenu proaktivnost.

Ukoliko se prepoznajete u navedenom i želite ugrabiti ovu priliku te se pridružiti mladom i ambicioznom timu hotela Split, pozivamo vas da svoju prijavu i životopis pošaljete do 20. listopada putem oglasa objavljenog na portalu Posao.hr. Sve detalje o radnom mjestu i zadacima, kao i uvjetima te potrebnim kvalifikacijama za ovo radno mjesto pronaći ćete na ovom linku. Prijave primamo isključivo putem Brze prijave na oglas za posao!

Prijavite se za posao iz snova u hotelu Split ovdje, do 20. listopada.