Tražimo Office Managera

Tražimo Office Managera

Hotel Split je boutique hotel u obiteljskom vlasništvu, smješten u Podstrani nedaleko Splita. Posao u Hotelu Split podrazumijeva timski duh te visoko personaliziranu uslugu iznimne kvalitete, uz istovremeno poštivanje najviših standarda ekološki održivog i društveno odgovornog poslovanja.

Radi širenja poslovanja tražimo visoko motiviranu osobu za rad na poziciji Office Manager. Tražimo organiziranu, proaktivnu osobu, orijentiranu ostvarenju maksimalnih rezultata. Od kandidata se očekuje najmanje 5 godina iskustva na sličnim poslovima, poželjno iskustvo rada u turizmu, izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine te visoku razinu poznavanja MS Office paketa.

Sve detalje o radnom mjestu i zadacima, kao i uvjetima te potrebnim kvalifikacijama za ovo radno mjesto pronaći ćete ovdje.

Ukoliko se prepoznajete u navedenom i želite se pridružiti mladom i ambicioznom timu hotela Split, pozivamo vas da svoju prijavu i životopis pošaljete do 26. svibnja putem oglasa objavljenog na portalu Posao.hr.

Požurite s prijavom jer vas čeka iznimno zanimljiv i dinamičan posao u hotelu Split!